16 april: Lenette te gast bij Jacobien op Zondag

Op zondag 16 april is Lenette te gast bij Jacobine op Zondag. Deze uitzending staat geheel in teken van Pasen en het jaarlijkse spektakel The Passion. Jacobine op zondag, om 17.05 uur bij de NCRV op NPO 2.

Jacobine op Zondag

Jacobine op Zondag is elke zondag te zien om 17:05 uur bij de NCRV op NPO2. In deze talkshow ontvangt Jacobine Geel gasten voor gesprekken over actualiteit en ‘de zin’ in samenleving en cultuur.

Lenette van Dongen schuift deze uitzending aan om te praten over The Passion. Afgelopen jaar vervulde Lenette van Dongen de rol als De Verteller bij deze jaarlijkse hervertelling. Ook Remco Veldhuis (de verteller van dit jaar) is te gast in de uitzending.

The Passion

The Passion is een groot muzikaal evenement over de laatste uren van het leven van Jezus. Ieder jaar wordt dit evenement op Witte Donderdag live uitgezonden vanuit een stad in Nederland. Dit jaar wordt The Passion uitgezonden vanuit Leeuwarden.

Lenette van Dongen

Lenette tourt op dit moment met haar voorstelling Tegenwind. Deze is t/m 13 mei te zien door heel Nederland.

Deze week werd bekend gemaakt dat ze samen met Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreaon vanaf 1 oktober 2017 in theaters te zien is met de nieuwe theatervoorstelling Vamos!